Over

Ik ben De Kriebel, geboren aan zee, opgegroeid in het kusttoerisme. Ik woonde een jaar in de VS en verloor daarna mijn hart aan de hotellerie.  Vandaag ben ik freelance schrijfster, Europareizigster, kampeerverslaafde…en portretteur om het met een zelf uitgevonden woord te benoemen. Ik portretteer mensen met woorden, meestal in symbiose met een fotograaf. Ik doe werk dit voor verschillende magazines van de geschreven pers en voor online media. Een selectie van mijn  werk lees je hier op deze site.

Samenwerken met De Kriebel? Adverteren? Uw portret via deze pagina naar 10.000 e-mail adressen? Mail naar info@communicatiesprong.be

Dat is tevens het mailadres van mijn PR, communicatie & marketing bureau want, jawel, Kriebel leeft als Christel Bedert ook nog in die andere – echte – wereld. Met het oprichten van De Communicatiesprong heb ik mijn tien jaar ervaring in het pers- en communicatieleven meegenomen naar de bedrijfswereld. De Communicatiesprong levert PR, Communicatie & Marketing diensten voor KMO’s en event organisatoren. We verzorgen uw perscontacten, beheren uw social media en maken u wegwijs in de online en offline advertentiewereld.

De Communicatiesprong realiseerde reeds creatieve samenwerkingen met Knokke Hippique 2015, de Brussels Stephex Masters 2015, Het Jachthuis, Tophunt Travel, Casaspanje.be, Blue Buddha Lounge&Club, Blue Buddha Restaurant by Cédric, Blue Buddha Magazine e.a. Met Blue Buddha is een intense en langdurige samenwerking opgestart.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s